دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 48510
تعداد نوشته ها : 81
تعداد نظرات : 8
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

 

پایگاه ققنوس : وزیر علوم و تحقیقات و فناوری گفت : فضای دانشگاه ها را طوری آماده کرده ایم که تمام کاندیداها و نمایندگان آنها به راحتی سخنرانی و مذاکره کنند.

دکتر مهدی زاهدی در جمع خبرنگاران افزود : آنچه وزارت علوم با آن مخالف است این است که دانشگاه پایگاه انتخاباتی کاندیداها شود.او در عین حال گفت : کاندیداهای ما نمی دانند دانشجوی ستاره دار یعنی چه و نمی دانند چه کسی این اصطلاح را باب کرده است.این اصطلاح هنگام ریاست جمهوری خاتمی و وزارت دکتر معین و مدیرکلی دکتر نوربخش در گزینش وزارت علوم باب شد.کاندیداها چگونه اعلام می کنند که اگر بیاییم دانشجوها را ستاره دار نمی کنیم.بهتر است اعلام کنند که مسئله ستاره دار کردن دانشجویان را خاتمی باب کرده است و به دولت نهم نسبت ندهند.

جمعه هشتم 3 1388

 

روزنامه همشهری : دبیر کل حزب اعتماد ملی گفت : راضیان و ناراضیان همه باید در پای صندوق های رای حضور یابند اما آنها که ناراضی هستند باید تلاش بیشتری کنند.

مهدی کروبی در جمع مردم لردگان در مسجد جامع این شهر با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آن را متفاوت ترین انتخابات با انتخابات پیشین دانست و ادامه داد : روسای جمهوری ما همگی 2 دوره در مسند بودند و در دور دوم دارای رقیبی جدی نبودند و همگان پیش بینی این را داشتند که رئیس جمهوری وقت پیروز رقابت ها باشد اما در این دوره از انتخابات رقابت جدی است و رئیس جمهوری رقبای جدی دارد.این کاندیدای انتخابات دهم با بیان این اعتقاد که امروز همه امکانات کشور در دست دولت و حامیان رئیس جمهوری است بیان کرد : آن هایی که خواستار تغییر وضع موجود هستند باید تلاش مضاعفی انجام دهند زیرا انتخابات این دوره بسیار مشکل است زیرا مثل این است که رقیب در قله کوه است و ما در دشت اما می توان آن ها را نیز از قله کوه پایین کشید.تنها با حضور گسترده شما مردم در پای صندوق های رای و آرای شما این امر محقق می شود.

او خاطر نشان کرد : گروهی در این پی هستند که مردم حضور کمتری در انتخابات داشته باشند تا از این طریق درصد پیروزی احتمالی خود را بالا ببرند.اما ما معتقدیم هرچه میزان مشارکت در انتخابات بالاتر باشد احتمال پیروزی ما نیز همان میزان افزایش می یابد.

 

روزنامه همشهری : دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان مازندران بر ضرورت تشکیل دولت ائتلافی تاکید کرد و گفت : دولت ائتلافی یعنی بزرگ کردن قدرت مدیریتی کشور.

محسن رضایی در این دیدار درباره ابعاد مختلف طرح دولت ائتلافی افزود : مردم تشنه دولت عملگرا هستند زیرا می دانم که مردم دیگر از شنیدن شعار خسته شده اند.او ادامه داد : از زمانی که بنده با اسلام آشنا شدم در کنار آن نیز تکلیف را شناخته ام و بر این اساس به میدان آمده ام.

رضایی در جمع مردم نکا نیز گفت : اولویت سیاست خارجی دولت من این است که چهره تخریب شده ی ایران را در بین کشور های خارجی بازسازی کنم.

 

خبرگزاری ایسنا : رئیس جریان اصولگرایان مستقل در مجلس هفتم از اعلام آمادگی خود برای مناظره با هر چهار کاندید مطرح درباره مسائل کلان خاصه مباحث اقتصادی خبرداد.

محمد خوش چهره در گفتگو با خبرنگار ما گفت : در جهت اجابت به توصیه ها و تقاضاهای به عمل آمده تصمیم دارم با ارسال نامه ای به ضرغامی آمادگی خود را برای مناظره با هرکدام از کاندیدای مطرح اعلام کنم.

وی افزود : به نظر می رسد کاندیداهای حاضر در عرصه درک صحیحی از برخی واژه ها چون عدالت و رشد و توسعه و مانند اینها ندارند درحالی که عدم درک صحیح این موارد می تواند بزرگترین چالش باشد.

پنج شنبه هفتم 3 1388

 

روزنامه همشهری : دکتر محمود واعظی عضو ارشد شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه با اشاره به نظق تلویزیونی احمدی نژاد گفت : بی تردید صفاتی که ایشان درمورد ملت بزرگ ایران به کار بردند مورد قبول همگان است اما باید پرسید که طرح این صفات چه ارتباطی با عملکرد دولت نهم دارد؟بدیهی است که ملت ایران ملتی بزرگ و پرافتخار است و دولت جمهوری اسلامی ایران هم به تبع آن شان والایی دارد اما نباید خود را با بزرگی دولت جمهوری اسلامی ایران یکسان پنداشت بلکه باید برای این ملت بزرگ کارهای بزرگ انجام داد.

عضو ارشد شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه با اشاره به این سخن احمدی نژاد که شرایط 4 سال گذشته را شرایطی سخت و توهم با تحریم ها و فشارهای بین المللی دانست ادامه داد : باید گفت که اگر ایشان شرایط سخت در 4 سال گذشته را پذیرفته اند بی تردید سیاست های خود ایشان عامل اصلی موثر در بروز آن بوده و یا لااقل عملا حضور 4 ساله ایشان در راس دستگاه اجرایی هیچ تاثیری بر بهبود شرایطی که به زعم ایشان برای کشور وجود داشته نداشته است.

چهارشنبه ششم 3 1388

 

خبرگزاری ایرنا : نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و حامی محسن رضایی نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری معتقد است : در حوزه اقتصاد هیچکدام از نامزد ها به جز آقای رضایی دارای برنامه مشخصی نیستند و فقط به مصادیق اشاره می کنند.

رضا طلایی نیک در جمع دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی خاطر نشان کرد : رضایی 270 بخش برنامه را برای حوزه های مختلف اجتماعی و فرهنگی و سیاسی و سیاست خارجی آماده کرده و به مردم ارائه خواهد داد.وی یکی از برنامه های رضایی را قطع وابستگی به نفت در یک دوره 4 ساله عنوان کرد و ادامه داد : با برنامه های رضایی تا پایان عمر دولت دهم وابستگی بودجه دولت به فروش نفت به صفر می رسد زیرا می توان از ظرفیت علمی و فناوری های نوین استفاده کرد.

طلایی نیک با تاکید بر اینکه در هیچ برهه ای مانند دولت نهم در حوزه اقتصاد درآمد ارزی به بیش از 270 میلیارد دلار نرسیده است عنوان کرد : ضعف مدیریت اقتصادی دولت نهم یکی از مصادیق فرصت سوزی است.

 

روزنامه همشهری : میرحسین موسوی طی سخنانی در جمع دانشجویان در دانشگاه تبریز آذربایجان را مهد سرداران بزرگی همچون ستارخان ها و باقرخان ها و خیابانی ها و باکری ها و شهریارها دانست و با بیان اینکه افتخار می کنم که فرزند آذربایجان هستم گفت : آذربایجان همواره در مقاطع حساس از استقلال و ارزش های بنیادین ایران حمایت کرده است.

این کاندیدای انتخابات دهم در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اهمیت فضای آزاد گفتگو از منظر انقلاب اسلامی افزود : تحمل نکردن فضای چند صدایی به ضرر ملت و کشور و عامل استفاده نکردن از تجربیات و نظرات به نفع ارزش ها و منافع ملی و پیشرفت ایران است.

او در عین حال با بیان اینکه برخی تنگ نظران در حال دیوار کشیدن میان نسل جدید و اندیشه های نو هستند این امر را مخالف اسلام ناب محمدی و ایده آل ها و آرمان ها دانست و یاد آور شد : انقلاب کردیم تا آزاد و یا پیشتاز باشیم نه اینکه با برخی اندیشه های متحجرانه روبه رو شویم.

او در جمع استادان و نخبگان آذربایجان شرقی بازنشستگی اساتید و سخنان غیرعلمی را از مصادیق به مخاطره انداختن امنیت نخبگان کشور برشمرد.موسوی همچنین به مشکلات بخش فرهنگ و سیاست خارجی و قانونگریزی اشاره کرد و تاکید کرد که برای رفع این مشکلات باید از دیدگاه های کارشناسان بهره برد و نباید تذکرات دلسوزانه را جوسازی سیاسی تلقی کرد.

چهارشنبه ششم 3 1388

 

با داغ تر شدن فضای انتخابات به وسیله ی رسانه و ستاد ها و تبلیغات کاندیداها لزوم مشارکت شهروندان در انتخابات هم داغ تر و مهم تر می شود.

طرح هایی که کاندیداها می دهند بسیار زیاد است به طوری که حتی خیلی ها از برخی طرح های کاندیدای خودشان هم خبردار نیستند.البته همه ی شهروندان باید طرح های کاندیدای منتخب خود را مورد بررسی قرار دهند و به آن ها توجه کنند.در این میان عده ای هم هستند که با این بهانه که کاندیدای مورد نظر آن ها در بین کاندیداها نیست به پای صندوق های رای نمی روند و رای نمی دهند.این گونه افراد باید بدانند که انتخابات علاوه بر جنبه داخلی جنبه های خارجی دیگری هم دارد و همان طور که ما در زمان انتخابات کشور آمریکا دو کاندیدای آنها و مردم آمریکا را زیر نظر داشتیم آن ها هم ما را زیر نظر گرفته و منتظر لغزش ما هستند.

پس بنابراین اگر شخصی به هر دلیلی کاندیدای مورد نظر خود را پیدا نکرد حتما باید به کاندیدایی که صلاحیت بیشتری دارد و طرح هایش معقولانه تر است رای بدهد .نه اینکه وقتی کاندیدای خود را پیدا نکرد رای ندهد یا بدون توجه به پای صندوق های رای برود.

باز هم در این میان افرادی را می توان یافت که فکر می کنند که یک رای آنها چیزی به حساب نمی آید و چه آن ها رای بدهند و چه رای ندهند نتیجه تقریبا یکی خواهد بود.به این گونه افراد باید بگوییم که این طور نیست و به قول معروف ( قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود. )

البته می دانم که دیگر این جور شعار ها و نصیحت ها بحثی کلیشه ای شده است ولی اگر از جهتی علمی تر و حسابی تر حساب کنیم . اگر کل شهر های ایران را 500 تا حساب کنیم و در هرکدام از این پانصد شهر هزار نفر ناقابل  نخواهند رای بدهند و به نوعی فکر می کنند که رای آنها چیزی به حساب نمی آید چیزی حدود پانصد هزار رای کم می شود.یعنی چیزی حدود پنج تا ورزشگاه آزادی پر از تماشاگر.

پس بنابراین کسی نباید چیزی را بهانه کند و از زیر بار رای دادن در برود که این امر یک امر ملی و واجب است.

امیدواریم 22 خرداد مردم در صف های طولانی اخذ رای با شادی و نشاط انتخابی درست کنند و آینده کشور را بسازند.نباید فراموش کنیم که ما هم روزی در کتاب تاریخ مدارس خواهیم بود و باید جواب آیندگان را بدهیم.

دست نوشته مدیر وبلاگ

 

جام جم آنلاین : محمود احمدی نژاد کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت : اگر در انتخابات آینده ایران پیروز شوم از باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا برای انجام مناظره در صحن سازمان ملل متحد دعوت می کنم.

احمدی نژاد در کنفرانس خود با خبرنگاران خارجی با اشاره به دعوت از جورج بوش برای انجام مناظره در خصوص مشکلات جهانی و نپذیرفتن وی گفت : اگر در انتخابات آینده ایران پیروز شوم و ملت ایران بار دیگر به من رای دهند از اوباما رئیس جمهور آمریکا دعوت می کنم که برای مشخص شدن ریشه های مشکلات و مدیریت جهانی برای صلح و مشارکت همگانی مناظره کنیم.

وی افزود : امروز بشر تشنه عدالت است و گمشده بشر محبت است اما متاسفانه هنوز سلاح های هسته ای به عنوان  ابزاری برای تهدید ملت ها و تحمیل تبعیض ها مورد استفاده قرار می گیرد.

 

خبرگزاری فارس : محسن رضایی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دهم با بیان اینکه در انتخابات همه چیز قابل اعتماد است گفت : خود کاندیداها باید از اختیارات خود استفاده کنند و بنده نیز 40 هزار نفر را برای حضور در شعب اخذ رای تعیین کرده ام تا در صورت بروز هر تخلفی همان پای صندوق رای با آن برخورد شود.

رضایی در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد گرگان افزود : در خصوص کامپیوتر ها نیز تیمی را آموزش داده ایم و قرار است با کاندیداهای دیگر توافق کنیم تا این تیم ها برای نظارت بر رای گیری پای صندوق ها حاضر باشند.وی درباره ی پایه و مبنای شعار هایش گفت : تمامی حرف هایی که زدم سال ها در مجمع تشخیص فکر کرده ام و با کارشناسان بسیاری مشورت کرده ام و اگر امروز پیشنهادی می دهم به طور حتم بر اساس برنامه 1404 و منطبق با اصل 44 است.

 

خبرگزاری فارس : رئیس اسبق سازمان صدا و سیما در واکنش به اظهارات موسوی کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مبنی بر وجود محدودیت برای حضور وی در برنامه های رسانه ملی گفت : من چیزی یادم نمی آید.

محمد هاشمی رفسنجانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که آیا در دوره ریاست شما بر سازمان صدا و سیما محدودیتی برای حضور آقای مهندس موسوی در رسانه ملی بوده با بیان این که وی تنها تا سال 73 مدیریت این سازمان را بر عهده داشته تاکید کرد که چنین چیزی را به یاد نداشته و بهتر است از آقایان لاریجانی و ضرغامی در این زمینه سوال شود.

X