دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 45954
تعداد نوشته ها : 81
تعداد نظرات : 8
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

 

خبرگزاری فارس : میرحسین موسوی کاندیدای انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری گفت : این که ما باید فرهنگ هدیه دادن را ترویج کنیم بسیار خوب است اما نباید به گونه ای عمل کنیم که در جهت هدیه دادن به مردم به آنها اهانت شود.

وی افزود : اینکه ما هدایا را در شب انتخابات پخش کنیم نه تنها اهانت به مردم بوده بلکه به شک و سوظن آنها نسبت به دولت منجر خواهد شد.

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفتگو با رادیو معارف افزود : دولت باید با برخورد صحیح در همه زمینه ها با مردم خود را در معرض اخلاص کامل قرار داده و مورد اطمینان دولت قرار بگیرد و نه اینکه به نوعی عمل کند که مورد شک و سوظن مردم قرار بگیرد.

موسوی در خصوص زهد وساده زیستی مسوولان که مدنظر امام و رهبر معظم انقلاب بوده است گفت : این نکته مهمی است که البته وقتی در ارتباط با دولت مطرح می شود طول تفسیر پیدا می کند و مثلا دولت در همین اصلاح الگوی مصرف باید دقت کند که خودش بزرگترین مصرف کننده است.

وی ادامه داد : دولت باید در این خصوص ابتدا از خودش شروع کند و هرگونه ریخت و پاش از سوی دولت برخلاف زهد است.

يکشنبه دهم 3 1388

 

روزنامه همشهری : میرحسین موسوی طی سخنانی در جمع دانشجویان در دانشگاه تبریز آذربایجان را مهد سرداران بزرگی همچون ستارخان ها و باقرخان ها و خیابانی ها و باکری ها و شهریارها دانست و با بیان اینکه افتخار می کنم که فرزند آذربایجان هستم گفت : آذربایجان همواره در مقاطع حساس از استقلال و ارزش های بنیادین ایران حمایت کرده است.

این کاندیدای انتخابات دهم در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اهمیت فضای آزاد گفتگو از منظر انقلاب اسلامی افزود : تحمل نکردن فضای چند صدایی به ضرر ملت و کشور و عامل استفاده نکردن از تجربیات و نظرات به نفع ارزش ها و منافع ملی و پیشرفت ایران است.

او در عین حال با بیان اینکه برخی تنگ نظران در حال دیوار کشیدن میان نسل جدید و اندیشه های نو هستند این امر را مخالف اسلام ناب محمدی و ایده آل ها و آرمان ها دانست و یاد آور شد : انقلاب کردیم تا آزاد و یا پیشتاز باشیم نه اینکه با برخی اندیشه های متحجرانه روبه رو شویم.

او در جمع استادان و نخبگان آذربایجان شرقی بازنشستگی اساتید و سخنان غیرعلمی را از مصادیق به مخاطره انداختن امنیت نخبگان کشور برشمرد.موسوی همچنین به مشکلات بخش فرهنگ و سیاست خارجی و قانونگریزی اشاره کرد و تاکید کرد که برای رفع این مشکلات باید از دیدگاه های کارشناسان بهره برد و نباید تذکرات دلسوزانه را جوسازی سیاسی تلقی کرد.

چهارشنبه ششم 3 1388

 

خبرگزاری فارس : رئیس اسبق سازمان صدا و سیما در واکنش به اظهارات موسوی کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مبنی بر وجود محدودیت برای حضور وی در برنامه های رسانه ملی گفت : من چیزی یادم نمی آید.

محمد هاشمی رفسنجانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که آیا در دوره ریاست شما بر سازمان صدا و سیما محدودیتی برای حضور آقای مهندس موسوی در رسانه ملی بوده با بیان این که وی تنها تا سال 73 مدیریت این سازمان را بر عهده داشته تاکید کرد که چنین چیزی را به یاد نداشته و بهتر است از آقایان لاریجانی و ضرغامی در این زمینه سوال شود.

 

به گزارش سایت الف : فائزه و مهدی هاشمی ساماندهی ستاد موسوم به دختران فیروزه ای را در ستاد میرحسین موسوی عهده دار شدند.

در روز های اخیر فائزه و مهدی هاشمی فعالیت خود را به نفع میرحسین موسوی تشدید کرده اند.فائزه هاشمی ساماندهی دختران نسل فیروزه ای را به عهده گرفته و در تلاش است دخترانی فیروزه ای پوش را به نفع میرحسین موسوی به میدان بیاورد.

مهدی هاشمی هم رسما به ستاد انتخاباتی اصلاح طلبان پیوسته و عضو شورای راهبردی این ستاد شده است.ستاد انتخاباتی اصلاح طلبان که در بنیاد باران و خارج از ستاد اصلی میرحسین موسوی مستقر است تلاش دارد ظرفیت های دوم خرداد را به نفع موسوی به میدان بیاورد.

 

پایگاه اطلاع رسانی میرحسین موسوی : غلامحسین کرباسچی با بیان اینکه اصلاح طلبی سوپر مارکت نیست گفت : اگر بحث ما فقط این باشد که آقای احمدی نژاد نباشد باید کروبی و موسوی استعفا کنند و همه به دنبال محسن رضایی برویم.

کرباسچی با تاکید بر این که امروز بزرگان اصلاح طلب حداکثر حرفشان این است که آقای موسوی به مفاهیم اصلاح طلبانه نزدیک است ادامه داد : ما باید در صحنه سیاسی کمی شفاف تر قدم به میدان بگذاریم چون مردم را که نمی خواهیم گول بزنیم و اگر این کار را بکنیم به نظر من اصلاح طلبانه نیست.

وی افزود : اگر کسی بخواهد در اردوگاه اصلاح طلبی جمع شود و اصلاح طلبان همه به دور آن جمع شوند نخستین قدم این است که خود را درون این اردوگاه بداند و اصلاح طلب به معنای کامل کلمه باشد.سوپر مارکت نیست که ما اصولگرای اصلاح طلب داشته باشیم با دوز کم یا با دوز زیاد.

 

جام جم آنلاین : یکی از روزنامه های دوم خردادی از سانسور سخنان میرحسین موسوی در تلویزیون خبر داد.

این در حالی است که سخنان وی به طور کامل و بدون هیج اصلاح و حذفی پخش شد.انتشار این چنین اخباری به اشکال مختلف در جهت پروژه های مظلوم نمایی طراحی و منتشر شده و می شود.از سوی دیگر در حالی که برخی کاندیداها روزنامه اختصاصی داشته و از ظرفیت روزنامه ها و سایت ها و خبرگزاری های همسو نیز بخوبی استفاده می کنند باز علاقه مندند شعار نامزد بی رسانه را تبلیغ کنند.

يکشنبه سوم 3 1388

به دنبال شایعه شدن این که کسی یا کسانی قصد ترور میرحسین موسوی کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را دارند.میر حسین موسوی دستور داد که تعداد محافظانش از 4 نفر به 16 نفر افزایش پیدا کند.

در ضمن به مسئولان کلیه مکان هایی که وی در آنها می خواهد به سخنرانی بپردازد توصیه های شدیدی مبنی بر محافظت از او شده است.

امیدواریم این فقط در حد شایعه باشد و از کسانی که این شایعه ها را می سازند تقاضا دارم به این کارهایشان پایان دهند و فضای انتخابات را دچار حاشیه نکنند.

شما بازدید کننده ی گرامی هم نظرتان را درباره سازندگان این جور شایعه سازان بگویید.

نوشته توسط مدیر وبلاگ 

 

خبرگزاری ایسنا : میرحسین موسوی با بیان اینکه کار واشتغال با دادن هدیه ایجاد نمی شود گفت : این کار ها با دوام و پایدار نیست و مطمئنا اشتغال هم ایجاد نخواهد کرد و قطعا آثار مخربی برای مردم ایجاد خواهد کرد.

میرحسین موسوی در کنفرانس مطبوعاتی در زنجان در پاسخ به پرسشی در خصوص ارتباط ستاد های وی و ستاد های کروبی و اینکه گاه اختلافاتی بین آنها مشاهده می شود اظهار کرد : ارتباط ما آقای کروبی به سال های دور برمی گردد و ایشان از افراد زحمتکش قبل و بعد از انقلاب هستند.ایشان در انتخابات فعال هستند و از اول هم با یکدیگر ارتباط داشتیم.طبق تفاوق های صورت گرفته به این نتیجه رسیده ایم که بد اخلاقی بین ستاد ها صورت نگیرد و اوضاع بیشتر در جهت گرم کردن صحنه انتخابات باشد.

موسوی افزود : بنده هنوز به این سیاست معتقدم و اگر اتفاقی در این عرصه می افتد به کلیه همکاران خود توصیه کرده ام که به هیچ وجه حالت تعرض نگیرند و همین جا اعلام می کنم که اگر تعرضی هم صورت بگیرد من از این امر تبری می جویم.وی درباره سیاست های دولت خود درباره ی حمایت از مطبوعات محلی نیز یادآور شد : از نظر ما وجود مطبوعات محلی برای پیشرفت و توسعه کشور حیاتی است و وظیفه دولت در ابتدا زمینه سازی برای پا گرفتن این مطبوعات در سطح استان هاست.

موسوی درباره برنامه های اقتصادی خود گفت : حمایت از اقتصاد و تولید ملی درسرلوحه ی کار های اقتصادی قرار دارد و اعتقاد داریم که برای حمایت از تولید باید از یک اقتصاد بومی استفاده کنیم.

 

خبرگزاری قلم نیوز : کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از تاسیس بنیادی برای حفظ و گسترش زبان های مختلف اقوام ایرانی در دولت آینده اش خبر داد.

مهندس میرحسین موسوی در همایش گفتگوی اقوام ایرانی در جمع نمایندگانی از قومیت های مختلف کشور هدف خود را از تاسیس این بنیاد برخورد نهادینه با مسائل مربوط به زبان ها عنوان کرد.موسوی توزیع عادلانه ثروت و امکان مشارکت در اداره کشور و حفظ منزلت را از مطالبات اقوام ایرانی برشمرد و تاکید کرد : خود اقوام نیز باید تلاش کنند تا ذهنیت جامعه را نسبت به مسئله قومیت ها عوض کنند.اهمیت دادن به یک قوم یا زبان یا پیگیری مطالبات آنها هیچ تضادی با عظمت انقلاب اسلامی ندارد و باید این امر را به یک وجدان عمومی در سطح جامعه تبدیل کنیم.

رئیس فرهنگستان هنر اضافه کرد : هر چقدر زاویه ی دید خود را عوض و نگاه امنیتی نسبت به اقوام را حذف کنیم نتایج بهتری خواهیم گرفت.

نخست وزیر دوران دفاع مقدس در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه به دلیل توسعه نیافتگی و مدیریت نادرست در سال های اخیر مشکلاتی داشته ایم که گریبانگیر کل کشور است به گلایه نمایندگان اقوام مختلف نسبت به رد صلاحیت های گسترده آنها اشاره کرد و گفت : رد صلاحیت ها و نظارت استصوابی مسئله ای است که فقط گریبانگیر اقوام و اقلیت ها نیست بلکه گریبانگیر کل کشور است و من همیشه مخالفت خود را با این مسئله ابراز کرده ام و در آینده هم این مسئله را پی خواهم گرفت و رد صلاحیت ها و نظارت استصوابی را به نفع کشور نمی دانم.این مسئله در اول انقلاب نبود و با حذف کاندیداها از مجلس چهارم به بعد همواره مخالف این مسئله بوده و هستم.

پنج شنبه سی یکم 2 1388

 

خبرگزاری فارس : میرحسین موسوی گفت : نشست و برخاست من با نهضت آزادی و جبهه ملی یک دروغ محض است.

میر حسین موسوی که در ادامه سفرهای انتخاباتی خود به زنجان سفر کرده است در جمع دانشجویان این شهر همچنین اظهار کرد : دولت باید به برنامه ریزی برگردد و از تولید محصولات داخلی حمایت کند و با ازدیاد نقدینگی برخورد کند.وی ریشه بسیاری از مشکلات کشور را ازدیاد نقدینگی دانست و گفت : اینها ریخت و پاش های پول نفت در سراسر  جامعه است.

وی با بیان اینکه دلیل حضور من وجود قانونگریزی در دولت است گفت : من آمده ام تا دولت به قانون برگردد و در خصوص تغییر بعضی قوانین هم مسوول تغییر قانون مشخص است  و من برای تغییر قانون نیامده ام.موسوی ادامه داد : من با توجه به روحیاتم مخالف هر نوع تبعیضی هستم و مطابق وظایفم در جهت رفع تبعیض ها عمل می کنم.

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص اوضاع فرهنگی در جامعه اظهار کرد : سیاست و فرهنگ و اقتصاد از هم جدا نیستند و برای حل مشکلات فرهنگی باید یک دولت فرهنگی و یک فرهنگ غیر دولتی داشته باشیم .دولت نمی تواند فیلم بسازد و کتاب بنویسد بلکه باید زمینه یاری برای اندیشه ها را فراهم کند.

چهارشنبه سیم 2 1388
X