خبرگزاری ایرنا : محسن رضایی کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت : تمامی کاندیدای ریاست جمهوری در این دوره از تغییر سخن می گویند ولی باید دید چه چیزی را می خواهند تغییر دهند و آیا قدرت تغییر چیزهایی را که از مردم می گیرند دارند و می توانند آنها را عملیاتی کنند.
رضایی در جمع مردم ورامین افزود : امروز ایران در بعد سیاسی و امنیتی قدرت اول منطقه است و در دنیا جزو ده کشور اول هستیم ولی آیا معاش را نیز مانند سیاست حل کرده و فرهنگ را مانند سیاست تغییر داده ایم.
وی گفت : ما تا کنون نتوانسته ایم فرهنگ را مانند سیاست تغییر دهیم و نتوانسته ایم زندگی مردم را مانند بدست آوردن استقلال و امنیت بخوبی تغییر دهیم.
رضایی تصریح کرد : در مساله فرهنگ نیز همین مساله حاکم است. شورای انقلاب فرهنگی داریم اما تحول فرهنگی صورت نگرفته است.
خبرگزاری مهر : عباس سعیدلو معاون اجرایی رئیس جمهور با اعلام این مطلب افزود : دولت تا آخرین لحظه فرصت ها را برای خدمت به کشور و مردم و انقلاب مغتنم می داند وبرای رسیدن به مطلوبیت ها از هیچ کوششی فروگذار نیست.
وی خاطر نشان کرد : دولت برای حرکت در مسیر صحیح انقلاب گفتمان امام و رهبری و ارزش های دینی را احیا کرد تا پایه برابری و عدالت گستری و آزادی و کرامت انسانی در خدمت رسانی نهادینه شود.وی سفرهای استانی را ار موفق ترین راهبردهای مدیریت دولت توصیف کرد و گفت : به کارگیری چنین ایده ای موجب شد کشور به رغم بحران در اقتصاد جهانی وضعیت مطلوب داشته باشد.
معاون رئیس جمهور ادامه داد : به رغم تحریم های سنگین علیه جمهوری اسلامی کارگزاران دولت با توانمندی و خردجمعی و تدابیر ویژه توانستند فضا را مدیریت کنند تا پیامد تحریم ها با کمترین گستره بر کشور اثرگذاری داشته باشد و امروز شاهد اعتلای جمهوری اسلامی در همه ی عرصه ها هستیم.
جام جم آنلاین : سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به اقدام جمعی از اعضای پارلمان اروپا و همچنین تعدادی از اعضای پارلمان انگلیس در ارسالنامه های جداگانه به باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا که در آن خواستار خروج نام گروهک تروریستی منافقین از فهرست گروه های تروریستی شده اند گفت : این گونه اقدامات را استفاده دوگانه از برگه سوخته منافقین خواند.
وی افزود : قطعا آثار منفی این گونه اقدام ها دامنگیر آنهایی خواهد شد که از تروریست ها حمایت می کنند.
خبرگزاری فارس : میرحسین موسوی با بیان این که با شعار حمایت از حقوق مستضعفان به صحنه ی انتخابات آمده ام گفت : حقوق مستضعفان را در گرو یک اقتصاد نیرومند ملی به همراه اجرای عدالت می دانم .
موسوی در یزد همچنین درباره رفع تبعیض جنسیتی در دولت آینده گفت : به نظر من باید در دولت آینده به حقوق زنان احترام گذاشته و در چارچوب قانون اساسی از حقوق آنان دفاع شود.
خبرگزاری فارس: محسن رضایی با اشاره به جنس شعار خود در خصوص تغییر در کشور گفت : جنس شعار من درخصوص تغییر در کشور و انقلاب اقتصادی و فرهنگی و سیاسی و اجتماعی است و همانطور که جوانان در هشت سال دفاع مقدس کشور را نجات داده اند امروز نیز می توانند کشور را از مشکلات و ناملایمات نجات دهند.
رضایی در قیامدشت افزود : نمی گویم که هیچ کار و هیچ دلسوزی ای صورت نگرفته بلکه معتقدم وضعیت اقتصادی امروز در شان ملت ایران نیست.وی درباره برنامه های خود در خصوص دانشجویان نیز گفت : یکی از برنامه های من این است که دانشجویان در پایان دوران تحصیل خود مهارتی را یاد بگیرند و در بنگاه هایی که وجود دارد مشغول به کار شوند و پنجاه درصد حقوق آنها را دولت پرداخت کند.
ایسنا : مهدی کروبی گفت : در کنار انتقال امور به بخش خصوصی پرهیز از دخالت در امور مختلف و تصدیگری و محدود کردن وظایف دولت به سیاستگذاری و پرهیز از تعریف رسالت هدایتگرانه برای وزارتخانه ها از برنامه های من خواهد بود.
کروبی در پاسخ به نامه اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران همچنین وعده داد که در صورت پیروزی در انتخابات ممیزی کتاب به شکل کنونی و پیش از چاپ ملغا می شود و هیچ فردی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا جای دیگر حق نخواهد داشت نویسنده یا ناشری را مجبور به چیزی کند که قبول ندارد.
فارس: عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه عملکرد دولت نهم در مبارزه با مفاسد اقتصادی بسیار چشمگیر بوده است گفت : در دولت نهم ساز و کارها و رخنه های ورود فساد در کشور مسدود شده است و کمتر کسی جرات ورود مفاسد به این دولت را دارد.
غلامرضا مصباحی مقدم در گفتگو با فارس گفت : تردیدی نیست که در هر دولت و از جمله دولت فعلی نقاط ضعفی وجود دارد اما بی انصافی است اگر تنها بر نقاط ضعف تاکید شود.
وی افزود : دولت فعلی با دو دور سفر به استان ها وشهرستان ها پا به مکان هایی گذاشت که در طول پیش و پس از انقلاب سابقه نداشت مسئولینی در این رده مستقیما در آنجا حضور پیدا کنند و این مسئله از نظر اجتماعی بسیار مهم و تاثیر گذار و در رسیدگی به مشکلات ماطق محروم نیز اثر بخش است.
روزنامه ایران : معاون عربی – آفریقایی وزارت خارجه دولت اصلاحات در مصاحبه با یک سایت دوم خردادی گفت : آقای هاشمی با آقای احمدی نژاد خیلی تفاوت دارد و اصلا قابل مقایسه نیستند و دولت آقای هاشمی هم با دولت آقای احمدی نژاد خیلی متفاوت است.اما سیاست آقای هاشمی سیاست خارجی موفقی نبود.
محمد صدر گفت : عملکرد آقای احمدی نژاد نه تنها انقلابی نیست بلکه به ضرر انقلاب است.یعنی نتیجه عملکردش این می شود که انقلاب اسلامی را که رهبرش امام بود و از زیر سلطه محمدرضا شاه و حاکمیت آمریکا خارج کرد زیر سوال ببرد.بنابراین باید مواظب باشیم که اسیر این اصلاحات نشویم.
وی در مقایسه احمدی نژاد و موسوی هم گفت : موسوی اصلا قابل مقایسه با آقای احمدی نژاد نیست.آقای احمدی نژاد نه شخصیت فرهنگی است و نه شخصیت سیاسی بلکه یک شخصیت اجرایی است.حامی موسوی در ادامه این اظهارات توهین آمیز افزوده : متاسفانه کارهایی که آقای احمدی نژاد در سیاست خارجی انجام داده هیچ کدام مصداق جرات نبوده بلکه بی باکی بود و با عقل نیز همراه نبوده است.
روزنامه ایران : یک عضو هیات موسس حزب اعتماد ملی به همراه دیگر عضو فعال این حزب از حلقه یاران شیخ اصلاحات کناره گیری کردند.
رضا حجتی و مهدی مومنی که از اعضای اسبق شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت محسوب می شوند با صدور بیانیه ای حمایت خود را از کاندیداتوری میرحسین موسوی اعلام نمودند.حجتی که در حال حاضر عضو هیات موسس حزب اعتماد ملی می باشد گفته اخیرا از عضویت در این حزب کناره گیری نموده و علاقه ای به فعالیت در ستاد کروبی ندارد.
روزنامه ایران
: 57/45 درصد از شرکت کنندگان در نظر سنجی روز شنبه روزنامه ایران معتقدند که برای
رشد و توسعه و فرهنگ کتابخوانی در کشور باید فرهنگ کتابخوانی از کودکی در مدارس
ترویج شود.
23/45 درصد از شرکت کنندگان نیز تاکید دارند که افزایش شمارگان کتاب و کاهش قیمت ها باعث
رشد و توسعه کتابخوانی میشود.
9/57 درصد از شرکت کنندگان هم براین باور هستند که باید برای افزایش یارانه خرید کتاب تلاش صورت گیرد.
همچنین 9/57 درصد از افراد نیز می گویند که برای رشد فرهنگ کتابخوانی باید بودجه احداث کتابخوانه های عمومی افزایش یابد.
لزوم مشارکت همگان در هر عرصه ای چه ورزشی چه اقتصادی و چه سیاسی احساس می شود.
مثلا در عرصه ی ورزشی وقتی تیم ملی کشورمان بازی ای را در پیش دارد همه ی مردم باید با مشارکت پا به ورزشگاه بگذارند و تیم ملی را تشویق کنند و از آن حمایت کنند.
در عرصه ی سیاست هم همین طور است . با وجود انتخاباتی که کشور عزیزمان در پیش دارد نیاز مشارکت مردم به خوبی احساس میشود.
به خصوص انتخابات این دوره که از جهت های مختلفی حائز اهمیت است. اولین و مهم ترین اهمیت انتخابات تصمیم گیری و آینده سازی کشور عزیزمان است و ما میتوانیم با دادن رای وجود خود را اعلام کنیم و در تاریخ ایران سهیم باشیم.
اهمیت دوم این انتخابات هم جنگ های روانی ای است که چه از سوی کاخ سفید و چه از سوی شبکه های پارسی زبان آمریکایی شروع شده است.قطعا همه ی نگاه های کشور های مخالف جمهوری اسلامی به این انتخابات دوخته شده است و قطعا همه ی این افراد منتظر لغزش و رای ندادن مردم ایران هستند.
در هر صورت امیدواریم مردم کشورمان با اقتدار به پای صندوق های رای بیایند و آینده ی مملکتشان را بسازند و دیگر جای بحث کردن به مخالفان را ندهند.