روزنامه همشهری : دبیر کل حزب اعتماد ملی گفت : راضیان و ناراضیان همه باید در پای صندوق های رای حضور یابند اما آنها که ناراضی هستند باید تلاش بیشتری کنند.
مهدی کروبی در جمع مردم لردگان در مسجد جامع این شهر با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آن را متفاوت ترین انتخابات با انتخابات پیشین دانست و ادامه داد : روسای جمهوری ما همگی 2 دوره در مسند بودند و در دور دوم دارای رقیبی جدی نبودند و همگان پیش بینی این را داشتند که رئیس جمهوری وقت پیروز رقابت ها باشد اما در این دوره از انتخابات رقابت جدی است و رئیس جمهوری رقبای جدی دارد.این کاندیدای انتخابات دهم با بیان این اعتقاد که امروز همه امکانات کشور در دست دولت و حامیان رئیس جمهوری است بیان کرد : آن هایی که خواستار تغییر وضع موجود هستند باید تلاش مضاعفی انجام دهند زیرا انتخابات این دوره بسیار مشکل است زیرا مثل این است که رقیب در قله کوه است و ما در دشت اما می توان آن ها را نیز از قله کوه پایین کشید.تنها با حضور گسترده شما مردم در پای صندوق های رای و آرای شما این امر محقق می شود.
او خاطر نشان کرد : گروهی در این پی هستند که مردم حضور کمتری در انتخابات داشته باشند تا از این طریق درصد پیروزی احتمالی خود را بالا ببرند.اما ما معتقدیم هرچه میزان مشارکت در انتخابات بالاتر باشد احتمال پیروزی ما نیز همان میزان افزایش می یابد.
با داغ تر شدن فضای انتخابات به وسیله ی رسانه و ستاد ها و تبلیغات کاندیداها لزوم مشارکت شهروندان در انتخابات هم داغ تر و مهم تر می شود.
طرح هایی که کاندیداها می دهند بسیار زیاد است به طوری که حتی خیلی ها از برخی طرح های کاندیدای خودشان هم خبردار نیستند.البته همه ی شهروندان باید طرح های کاندیدای منتخب خود را مورد بررسی قرار دهند و به آن ها توجه کنند.در این میان عده ای هم هستند که با این بهانه که کاندیدای مورد نظر آن ها در بین کاندیداها نیست به پای صندوق های رای نمی روند و رای نمی دهند.این گونه افراد باید بدانند که انتخابات علاوه بر جنبه داخلی جنبه های خارجی دیگری هم دارد و همان طور که ما در زمان انتخابات کشور آمریکا دو کاندیدای آنها و مردم آمریکا را زیر نظر داشتیم آن ها هم ما را زیر نظر گرفته و منتظر لغزش ما هستند.
پس بنابراین اگر شخصی به هر دلیلی کاندیدای مورد نظر خود را پیدا نکرد حتما باید به کاندیدایی که صلاحیت بیشتری دارد و طرح هایش معقولانه تر است رای بدهد .نه اینکه وقتی کاندیدای خود را پیدا نکرد رای ندهد یا بدون توجه به پای صندوق های رای برود.
باز هم در این میان افرادی را می توان یافت که فکر می کنند که یک رای آنها چیزی به حساب نمی آید و چه آن ها رای بدهند و چه رای ندهند نتیجه تقریبا یکی خواهد بود.به این گونه افراد باید بگوییم که این طور نیست و به قول معروف ( قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود. )
البته می دانم که دیگر این جور شعار ها و نصیحت ها بحثی کلیشه ای شده است ولی اگر از جهتی علمی تر و حسابی تر حساب کنیم . اگر کل شهر های ایران را 500 تا حساب کنیم و در هرکدام از این پانصد شهر هزار نفر ناقابل نخواهند رای بدهند و به نوعی فکر می کنند که رای آنها چیزی به حساب نمی آید چیزی حدود پانصد هزار رای کم می شود.یعنی چیزی حدود پنج تا ورزشگاه آزادی پر از تماشاگر.
پس بنابراین کسی نباید چیزی را بهانه کند و از زیر بار رای دادن در برود که این امر یک امر ملی و واجب است.
امیدواریم 22 خرداد مردم در صف های طولانی اخذ رای با شادی و نشاط انتخابی درست کنند و آینده کشور را بسازند.نباید فراموش کنیم که ما هم روزی در کتاب تاریخ مدارس خواهیم بود و باید جواب آیندگان را بدهیم.
دست نوشته مدیر وبلاگ
لزوم مشارکت همگان در هر عرصه ای چه ورزشی چه اقتصادی و چه سیاسی احساس می شود.
مثلا در عرصه ی ورزشی وقتی تیم ملی کشورمان بازی ای را در پیش دارد همه ی مردم باید با مشارکت پا به ورزشگاه بگذارند و تیم ملی را تشویق کنند و از آن حمایت کنند.
در عرصه ی سیاست هم همین طور است . با وجود انتخاباتی که کشور عزیزمان در پیش دارد نیاز مشارکت مردم به خوبی احساس میشود.
به خصوص انتخابات این دوره که از جهت های مختلفی حائز اهمیت است. اولین و مهم ترین اهمیت انتخابات تصمیم گیری و آینده سازی کشور عزیزمان است و ما میتوانیم با دادن رای وجود خود را اعلام کنیم و در تاریخ ایران سهیم باشیم.
اهمیت دوم این انتخابات هم جنگ های روانی ای است که چه از سوی کاخ سفید و چه از سوی شبکه های پارسی زبان آمریکایی شروع شده است.قطعا همه ی نگاه های کشور های مخالف جمهوری اسلامی به این انتخابات دوخته شده است و قطعا همه ی این افراد منتظر لغزش و رای ندادن مردم ایران هستند.
در هر صورت امیدواریم مردم کشورمان با اقتدار به پای صندوق های رای بیایند و آینده ی مملکتشان را بسازند و دیگر جای بحث کردن به مخالفان را ندهند.